Audio snimanje, produkcija, postprodukcija, skladanje glazbe, obrada tona, sound design... 

Ako ste na ovoj stranici, vjerojatno vam treba neka od naših usluga. Ako niste posve sigurni što vam treba, ali ste sigurni da trebate baš nas, evo kratkog pojmovnika da znate naručiti 🙂

Audio snimanje, produkcija i postprodukcija uključuju snimanje vokala i instrumenata za razne namjene, ali i miks, mastering te pripremu zvuka za emitiranje na TV-u, u kinu, na govornom automatu ili bilo kojem drugom mediju koji vam padne na pamet. 

Naša specijalnost je – skladanje glazbe. Ako imate reklamu, seriju, animirani, igrani ili dokumetarni film, špicu, jingle, video igru, aplikaciju ili nešto slično za što vam treba glazbena podloga, na pravom ste mjestu. Ako treba napisati i tekst, pronaći profesionalne pjevače, glazbenike ili glumce - preporučit ćemo vam sjajne suradnike koji vole i znaju svoj posao.

Sound design je kreiranje, snimanje, obrada i miksanje zvukova i zvučnih efekata namijenjenih za određeni format i medij. Već dvadeset godina potpisujemo sound design na stotinama reklama i kratkometražnih formata.

Trebate nas još danas? Ispunite kontakt formu. Javit ćemo se u kratkom roku. Samo da skladamo trideset sekundnu operu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Robson-media d.o.o.

Robson studio
Makančeva 16

© Copyright Robson studio 2024
crossmenu