Dubravko Robić

Skladatelj, producent i sound designer

Robson studio nudi svoje usluge od 1999. godine, a od 2018. je smješten u novom atraktivnom prostoru, u centru Zagreba.

Studio vodi Dubravko Robić, skladatelj, producent i sound designer. Već dugi niz godina surađuje s mnogim marketinškim agencijama, produkcijama, redateljima, pjevačima i glumcima na projektima koji obuhvaćaju gotove sve forme gdje je potrebna autorska glazba i sound design - od dugometražnih filmova do sonic logotipa.

Skladao je autorsku glazbu za brojne serije i filmove te za preko dvije stotine reklama, objavio nekoliko albuma, sudjelovao kao glazbeni voditelj (trener) glumaca u filmovima i dvostruki je osvajač marketinške nagrade "Sudnji dan" za najbolju glazbu u TV reklami.

2007. godine završio je SAE Institute (School of Audio Engineering), međunarodnu školu specijaliziranu za edukaciju na području audiovizualnih medija. 

Osim u vlastitom studiju, Dubravko je iskustvo stekao i dvanaestogodišnjim radom na Hrvatskom radiju kao ton majstor, gdje je surađivao s mnogim glazbenicima, orkestrima i glumcima, snimajući i miksajući raznovrsne projekte - pjesme, koncerte, radio drame. 

Kao što m kaže, hobi mu je postao posao - a studio drugi dnevni boravak. Stoga i kad redatelj zamoli "jezivu horror temu odsviranu na tamburici" ili kad klijent naruči "pjesmu koju će pjevati 60 amatera istovremeno" ili kad agencija naruči "pjesmu u kojoj refren mjauču mačke" - sve se može 🙂

GALERIJA

Želite iskoristiti naše kreativne i producentske vještine? Napišite nam poruku. Javit ćemo se za tili čas. Samo da dizajniramo zvuk kapljica jesenje kiše koje nježno rominjaju po zamagljenom prozoru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Robson-media d.o.o.

Robson studio
Makančeva 16

© Copyright Robson studio 2023
crossmenu